Центрам комплектування визначено завдання на 2018 рік

НАЗАД
20 грудня 2017 17:00

На базі Головного центру підготовки особового складу проходять збори керівників регіональних центрів комплектування та керівників підрозділів з добору в областях України регіональних центрів комплектування.

На базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота проходять збори керівників регіональних центрів комплектування та керівників підрозділів з добору в областях України регіональних центрів комплектування.

Такі заходи, перш за все, організовуються для удосконалення методик службової діяльності посадових осіб центрів та обговорення проблемних питань та шляхи їх вирішення.

Участь у зборах взяли Голова Державної прикордонної служби України, директор Департаменту особового складу, Фінансово-економічного департаменту, заступник директора департаменту – начальник управління кадрового менеджменту Департаменту особового складу.

Після звітних доповідей керівників центрів комплектування щодо підсумків службової діяльності у 2017 році, очільник прикордонного відомства Петро Цигикал визначив конкретні завдання та вимоги для Центрів під час відбору громадян України, які бажають служити за контрактом або мають намір вступити до прикордонного вишу в 2018 році.

Директор Департаменту особового складу у свою чергу також окреслив завдання Центрам, визначив шляхи усунення існуючих недоліків та заохотив особовий склад, який показав у цьому році найкращі результати службової діяльності.

Зокрема протягом 2017 року на військову службу за контрактом прийнято понад 2,8 тисяч осіб, а це 95 % від запланованого. Крім того, відібрано 573 кандидати до вступу в Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, що дозволило виконати визначене державне замовлення.

Але найкраще впорався із поставленими завданнями Окремий регіональний центр комплектування, що дислокується в Одесі, де прийнято на службу за контрактом 643 особи, що становить 179 % від виконання Плану добору по цьому регіону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси