Центральний клінічний госпіталь Держприкордонслужби отримав чергову суттєву допомогу від благодійників

НАЗАД
04 вересня 2014 14:04

Чергова партія допомоги пораненим у зоні АТО прикордонникам надійшла до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України. До шпиталю доправили вантажівку медичного устаткування та лі

Чергова партія допомоги пораненим у зоні АТО прикордонникам надійшла до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України. Вчора по обіді до шпиталю доправили вантажівку медичного устаткування та лікарських засобів. Бійці, котрі вже почуваються краще, також долучилися до розвантаження благодійної допомоги.

Ініціатором цього проекту є Благодійний фонд «Міжнародна асоціація підтримки України». Пакет допомоги для прикордонників надійшов від представників фонду з Франкфурту-на-Майні (ФРН) і є лише частиною 20- тонного гуманітарного вантажу на загальну суму понад 150 тисяч євро, який асоціація розподілила між кількома медустановами силових відомств.

Як розповідає представник фонду в Україні Ольга Дурбак-Чуйко, основну частину вантажу складають перев’язувальні матеріали, препарат для зупинки кровотеч «Целокс», який довелося скуповувати і в США, і в Австрії, і в Німеччині. До речі, на сьогодні фонд уклав угоду з виробником препарату, який передаватиме порошок за спеціальною ціною 24 долари США замість 53 євро за упаковку. Крім того, було передано і апарати УЗД, і генератори кисню, багатофункціональні ортопедичні ліжка з дистанційним керуванням, інвалідні візки тощо. Особливої уваги заслуговують пневмоноші, які використовуються для транспортування поранених у літаках та автомобілях.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси