«Це не просто професія, це справжнє покликання, адже у цій справі найголовніше – любов до собак», – переконана прикордонниця Ольга

НАЗАД
05 листопада 2023 16:05

Ольга Іванісік за освітою ветеринар

Вона обожнює тварин, тож вирішила поєднати своє захоплення із роботою, корисною для держави та обрала прикордонну службу, аби в парі з чотирилапим напарником боронити державні рубежі. «Ця справа приносить мені задоволення, а найголовніше – це можливість бути 24/7 зі своїм улюбленцем. Я починала з підготовки найменших чотирилапих охоронців та навчала цуценят, а згодом вирішила спробувати себе у більш серйозному напрямі і зараз разом зі своєю чотирилапою напарницею Ланою – породи фокстер’єр навчаємося шукати зброю та вибухівку», – розповіла кінологиня.

Фокстер’єри – природжені мисливці. Попри невеликі розміри, вони стають справжніми профі у виявленні зброї, вибухівки, наркотиків та тютюнових виробів, а їхній азарт до полювання зробив їх незамінними помічниками на службі у прикордонників.

Кінологія – нелегка справа, та маючи чималий досвід у підготовці собак, прикордонниця справляється з нею, адже ця робота приносить їй справжнє задоволення. Зовсім скоро Ольга та Лана вирушать на кордон та в парі боронитимуть держрубіж.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси