Бути військовою – це відповідальність, честь і гідність

НАЗАД
08 березня 2023 14:59

За останні роки жінки все частіше обирають військову справу та служать на рівні з чоловіками.

Сьогодні бути жінкою-військовослужбовцем – це бути професіоналом на службі, підтримкою для чоловіка та люблячою мамою для дітей.

Саме такою бачила себе з дитинства Мар’яна Анастас, яка мріяла бути прикордонницею.

Уже понад 10 років Мар’яна служить в лавах прикордонників. Вона – кінологиня і у неї надзвичайно відповідальна робота – підготовка чотирилапих охоронців.

«Я росла у військовому містечку і завжди мріяла одягнути військову форму. Для мене бути військовою – це про відповідальність, честь і гідність. Мене ніколи не лякали труднощі. А ще я дуже люблю собак, тому кінологія стала моїм покликанням», – говорить прикордонниця.

Мар’яна навчає найменших чотирилапих, тож щодня доводиться проводити кропітку роботу. В її руках цуценята стають сильними та відважними охоронцями та напарниками, які сьогодні допомагають прикордонникам охороняти державні рубежі.

«Кінологію часто асоціюють, як чоловічу справу, але я так не вважаю. У моїй роботі важливо бути не лише сильню та витривалою, а й проявляти любов та турботу до найменших захисників, адже цуценята, як діти, яких потрібно всього навчити», – розповідає Мар’яна.

Сьогодні Мар’яна – професіонал своєї справи, а ще щаслива дружина та мама. Смілива, цілеспрямована та, водночас, жіночна й турботлива. Вона пов’язала своє життя з військовою службою і досягла успіху у своїй справі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси