Бути військовою – це почесно та відповідально

НАЗАД
10 березня 2024 11:57

Сьогодні бути жінкою-військовослужбовцем – це бути професіоналом на службі, підтримкою для чоловіка та люблячою мамою для дітей.

За останні роки жінки все частіше обирають військову справу та служать на рівні з чоловіками.

Обрала військовий шлях і Юлія Дідусенко, яка мріяла бути прикордонницею. Красива та вольова вона обрала професію за покликом серця, професію, яка визначила її долю – кінологію.

Уже 10 років Юлія проходить службу в лавах прикордонників. Вона – кінологиня і у неї надзвичайно відповідальна робота – підготовка чотирилапих охоронців.

«Мене ніколи не лякали труднощі. Для мене бути військовою – це почесно та відповідально. А ще я дуже люблю собак, тому кінологія стала моїм покликанням», - поділилася прикордонниця.

Юлія навчає майбутніх чотирилапих охоронців до служби, тож щодня доводиться проводити кропітку роботу. За роки служби кінологиня підготувала десятки хвостатих напарників, які сьогодні допомагають боронити державні рубежі.

«Кінологія насправді важка справа, яку часто асоціюють, як чоловічу справу, але я так не вважаю. У моїй роботі важливо бути не лише сильною та витривалою, а й проявляти любов та турботу до найменших захисників, адже цуценята, як діти, яких потрібно всього навчити. Найбільше задоволення в своїй роботі – бачити як з маленького цуценяти виростає справжній чотирилапий охоронець», - розповідає дівчина.

Сьогодні Юлія – професіонал своєї справи, смілива, цілеспрямована та відповідальна. Вона пов’язала своє життя з військовою службою та вважає кінологію своїм покликанням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси