Буде здоров’я і буде Перемога!

НАЗАД
07 травня 2022 13:32

Благодійники суттєво наростили спроможності Держприкордонслужби швидко і ефективно надавати допомогу пораненим, травмованим чи хворим бійцям.

Важливе значення на етапі медичної евакуації має наявність медичних установ, спроможних якнайшвидше ліквідувати стани, що загрожують життю пораненого чи хворого. Дану роль беруть на себе військові мобільні госпіталі.

Завдяки підтримці Асоціації Українці у Франції «Ідеї без кордонів» та Groupama-mutuaide assistance органи охорони здоров’я Держприкордонслужби отримали як гуманітарну допомогу два мобільні госпіталі з повним оснащенням. Це суттєво посилило можливості відомства надавати своєчасну медичну допомогу пораненим та хворим, у тому числі з проведенням заходів реанімації та інтенсивної терапії.

Нагадаємо, що недавно https://dpsu.gov.ua/ua/news/Blagodiyniki-peredali-prikordonnikam-78-sanitarnih-avtomobiliv-mobilni-gospitali-ta-medtovari-mayzhe-na-70-mln-grn/ Держприкордонслужба України також отримала три мобільні стабілізаційні госпіталі (MEDEVAC Role 3 (Combat Support Hospital) від Королівства Нідерланди.

Загалом, з початку повномасштабної війни українські прикордонники отримали від благодійників з різних країн майже вісім десятків санітарних автомобілів, а також лікарські засоби, майно медичного призначення та медичне обладнання на суму майже 70 мільйонів гривень.

Держприкордонслужба України вдячна всім благодійникам за допомогу у рятуванні та лікуванні поранених.

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси