Брату загиблого прикордонника Миколи Чмихало вручили орден «За мужність» III ступеня

НАЗАД
03 жовтня 2023 13:23

23 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання, на Запорізькому напрямку, наш побратим – сержант Микола Чмихало загинув. Війна забрала життя молодого і світлого юнака, який мав мрії та чимало планів.

Його мужність, честь, сила і відвага завжди будуть прикладом невмирущої жаги та віри в Перемогу, адже він віддав найдорожче – своє життя за мир і спокій, за майбутнє наших дітей…

Бувши відважним та сміливим 27-річний прикордонник разом з іншими побратимами повномасштабне вторгнення в Україну зустрів захищаючи рубежі держави. Микола був одним з тих воїнів, який завжди першим рвався в бій, бо жив за переконанням, що Батьківщина та Україна – то найсвятіше.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі Указом Президента України сержанта Миколу Чмихало посмертно нагороджено ордером «За мужність» ІІІ ступеня, а наказом Голови Держприкордонслужби України посмертно присвоєно чергове військове звання  старший сержант.

Орден «За мужність» начальник прикордонного загону вручив брату Миколи, який, наразі, зі зброєю в руках боронить рідну батьківську землю.

Висловлюємо щирі співчуття родині полеглого Героя!

Герої не вмирають! Подвиг Воїна завжди житиме в серцях рідних, побратимів та всього колективу Держприкордонслужби.

Вічна пам'ять та слава прикордоннику Миколі Чмихало!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси