Браконьєри втихомирилися лише після попереджувального пострілу вгору

НАЗАД
02 квiтня 2016 12:18

Прикордонний наряд відділу «Ізмаїл», що ніс службу  в контрольованому прикордонному районі поблизу села Матроська Ізмаїльського району, зупинив автомобіль «УАЗ&ra

На Одещині прикордонники продовжують здійснювати заходи з протидії браконьєрській діяльності в прикордонних контрольованих районах.  

Так, учора надвечір прикордонний наряд відділу «Ізмаїл», що ніс службу  в контрольованому прикордонному районі поблизу села Матроська Ізмаїльського району, зупинив автомобіль «УАЗ» для перевірки.

Однак водій відмовився надавати прикордонникам документи, що посвідчують особу, та натиснувши на газ вдався до втечі. Аби зупинити автівку на шляху руху транспортного засобу охоронці кордону застосували пристрій для примусової зупинки. Проте кермувальник продовжував вести себе зухвало, щоб уникнути затримання він почав небезпечно маневрувати та спробував  розвернути автомобіль, при цьому створюючи загрозу життю і здоров’ю прикордонників. Лише після попереджувального пострілу вгору автівка зупинилася, а на водія та пасажира надягнули металеві кайданки.

Під час перевірки з’ясувалося, що у даних осіб при собі не має жодних документів, ні які посвідчують їх особу, ні на право керування транспортним засобом. В самій автівці правоохоронці виявили майже 200 кг рибин різних порід, дві впольовані качки та дві ондатри.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення за незаконний рибний промисел та полювання прикордонники повідомили Ізмаїльський відділ поліції, територіальний відділ рибоохорони та підрозділ охорони навколишнього середовища в Одеській області. Крім того, за порушення правил прикордонного режиму на двох порушників були складені адмінпротоколи та накладено стягнення у вигляді штрафу. Також за злісну непокору законним вимогам співробітників Держприкордонслужби на порушників очікує судове рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси