Браконьєри намагалися чинити опір прикордонникам під час затримання

НАЗАД
20 серпня 2015 11:13

На місце виявлення висунулася група реагування від Одеського прикордонного загону, яка затримала 3 чоловіків на гумовому човні. На місці затримання також було виявлено 14 мішків мідій, 4 ящики рапанів, 3 к

Учора прикордонники Одеського загону виявили в акваторії Чорного моря осіб, які здійснювали незаконний вилов живих водних ресурсів.

На місце виявлення висунулася група реагування від Одеського прикордонного загону, яка затримала 3 чоловіків на гумовому човні. На місці затримання також було виявлено 14 мішків мідій, 4 ящики рапанів, 3 комплекти гідрокостюмів та знаряддя лову. Усі троє не мали при собі жодних документів. Крім того намагалися чинити опір законним вимогам прикордонників. Проте охоронці кордону затримали правопорушників та доставили до відділу прикордонної служби «Одеса» з метою  з'ясування обставин та притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 202 та ст. 185.10 КУпАП.

Виявлені живі ресурси та знаряддя лову передано представникам рибінспекції. За даним фактом правопорушення прикордонниками направлено повідомлення до відповідного органу МВС України.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси