«Бориспіль» проінспектували на безбар’єрність

НАЗАД
01 червня 2021 14:23

Діалог щодо розвитку безбар’єрної інфраструктури відбулася в аеропорту «Бориспіль» за участю Олени Зеленської.

З нагоди Дня Захисту дітей перша леді спільно з представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим та родинами з дітьми провели аудит Міжнародного аеропорту «Бориспіль» на безбар’єрність.

 Супровід учасників аудиту та роботу прикордонників у зоні прикордонного контролю забезпечував начальник ОКПП «Київ» полковник Олег Трофіменко.

Учасники аудиту летовища оглянули кімнати для батьків з дітьми, зону очікування для дітей, які подорожують без супроводу батьків, дитячий майданчик, місце проходження прикордонного контролю. Згодом відбулася зустріч у форматі діалогу. Учасники дали свої коментарі та рекомендації. Серед іншого була акцентована увага на важливості пріоритетного прикордонного контролю батькам з дітьми.

 «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» – це головні повітряні ворота країни. І саме вони мають стати прикладом безбар’єрності. Я хочу, щоб на державному рівні був розроблений єдиний стандарт безбар’єрного підходу для аеропортів, залізничних та автобусних вокзалів», – зазначила Олена Зеленська. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси