Боремося за кожен клаптик нашої землі

НАЗАД
02 травня 2023 11:16

«Україна має бути вільною і незалежною, ми маємо повернути кожен клаптик нашої землі», - вважає прикордонник Ігор Басалига.

До повномасштабного вторгнення хлопець охороняв західні кордони, але коли ворог прийшов на рідну землю, він не вагаючись, став на захист своєї держави. З перших днів вторгнення він боронив північні рубежі, а згодом вирушив на схід, у саме пекло – на Донеччину.

«Наш підрозділ був направлений в одну з найгарячіших точок – Бахмут. Це був мій перший бойовий досвід і я був сильно вражений тим, що там відбувається. Відстань між нами і ворогом була мінімальна, але ми вистояли і змогли дати гідну відсіч. Там я розумів, якщо не зупинити ворога тут, то таке може статися і в інших містах нашої країни», - згадує прикордонник.

Ігор – кінолог і, повернувшись з передової, він продовжив займатися улюбленою справою, аби в парі з чотирилапим напарником охороняти кордон. Зараз у нього нова чотирилапа напарниця Фрея, з якою він опановує навики з пошуку зброї та вибухових речовин.

«Фрея моя друга напарниця, вона стала мені розрадою та психологічною підтримкою. Раніше у мене був розшуковий пес, з яким ми затримували порушників, а тепер разом зі своєю новою напарницею ми шукатимемо вибухівку, що зараз у час війни є дуже актуальним», - зазначає кінолог.

Понад усе Ігор мріє про Перемогу та звільнення усіх територій України, тож готовий боротися за це до кінця.

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси