Благодійну допомогу з Іспанії отримали прикордонники

НАЗАД
23 липня 2024 12:46

Очільниця Фонду монастиря «Санта-Клара» сестра Лусія Карам Паділья, яка добре відома своїми благодійними ініціативами,  вкотре завітала  в Україну. 

У ході візиту сестра Лусія відвідала кілька медичних закладів, де лікують і проводять реабілітацію бійців-прикордонників, поспілкувалася з пацієнтами і медперсоналом. Крім того, спільно з керівниками лікувальних закладів Держприкордонслужби України обговорила шляхи подальшої співпраці, необхідність у лікуванні і реабілітації наших воїнів за кордоном, а також потреби у медичних та інших матеріальних засобах.

Також благодійники привезли кілька автівок та генераторів для бойових підрозділів ДПСУ, які протистоять ворогу на сході України, «Сьогодні передаємо вашим бійцям два пікапи та два генератори. Ми раді, що можемо вам допомогти і цим самим подарувати частинку нашого світла на вашому шляху до перемоги», – зазначила благодійниця.

Нагадаємо, що завдяки зусиллям Фонду монастиря «Санта-Клара», за участі «Асоціації волонтерів CaixaBank» і «Асоціації «Посланці миру», Держприкордонслужба України отримала понад 70 автомобілів, більше 50 з яких – медичного призначення, а також тонни медичних препаратів та різноманітного обладнання.

Вкотре сердечно дякуємо іспанським благодійникам й усьому цивілізованому світу за підтримку українців у боротьбі з окупантами. Разом переможемо!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси