Благодійність без кордонів

НАЗАД
07 жовтня 2022 11:07

Портативні цифрові радіостанції, тактичні засоби захисту та екіпірування, тепловізори, генератор та багато іншого обладнання отримали прикордонники Одеського загону Морської охорони.

Спорядження та інші гаджети, що суттєво покращать функціонал морських прикордонників, вручив Радник омбудсмена з прав людини Антон Гулідін  спільно з волонтерами Міжнародного благодійного фонду «Фундація друзів України».

«Одеса обов’язково вистоїть! Захист України з моря – вкрай важливе завдання кожного з нас. Дякуємо Морській охороні Державної прикордонної служби України за самовіддану службу, мужність, стійкість та професіоналізм! Продовжуватимемо нашу співпрацю й надалі для того, аби ви мали усі належні засоби як для особистого захисту, так і для захисту морських рубежів України та українського народу. Разом до Перемоги!», - зазначив Антон Гулідін під час спілкування з моряками-прикордонниками.

Командир Одеського загону Морської охорони Роман Магера від імені колективу загону також висловив вдячність Антону Гулідіну та представникам Благодійного фонду за надану допомогу в забезпеченні обороноздатності морських прикордонників.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси