Затримано українця, який незаконно переправляв іноземця із РФ

НАЗАД
07 серпня 2020 12:28

По факту виявлення кримінального правопорушення за ознаками ст. 332 Карного Кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» до Національної поліції направлено відповідне повідомлення.

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Золочів», спільно з представниками УБЗПТЛ ГУ Національної поліції у Харківської області, за інформацією оперативних співробітників Харківського прикордонного загону, неподалік населеного пункту Одноробівка, затримали двох громадян, які незаконно перетнули кордон з Росії на територію України.

Під час з’ясування  обставин  було встановлено, що один правопорушник є громадянином України,  інший - громадянином Азербайджану. Правоохоронці також встановили, що наш співвітчизник здійснював незаконне переправлення громадянина Азербайджану в Україну.

По факту виявлення кримінального правопорушення за ознаками ст. 332 Карного Кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» до Національної поліції  направлено відповідне повідомлення.

Наразі за порушення правил прикордонного режиму громадян притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф.

За незаконний перетин кордону на правопорушників складено відповідні адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси