Біля кордону з Румунією прикордонники затримали чотирьох буковинців

НАЗАД
12 березня 2019 11:40

Прикордонникам Чернівецького загону до кордону з Румунією двічі доводилося відправляти групи реагування для пошуку правопорушників.

Так, учора після обіду від прикордонного наряду відділення «Красноїльськ» надійшла інформація про виявлення групи осіб неподалік державного кордону. Для їх перехоплення та затримання одразу ж прибула група реагування, яка в ході пошукових дій зупинила позашляховик «Mitsubishi Shogun».

Пасажири, які ймовірно причетні до протиправної діяльності, не захотіли поспілкуватися з прикордонниками та спробували втекти. Однак чоловіків вдалося затримати. Ними виявилися жителя населеного пункту Красноїльськ. Один із яких вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

Згодом на ділянці цього ж підрозділу прикордонники затримали ще двох осіб, останні рухалися від державного кордону. Під час перетину контрольно-слідової смуги їх виявив прикордонний наряд. При спробі затримати невідомих, ті вдалися до втечі. Аби зупинити чоловіків, прикордонникам довелося здійснити попереджувальний постріл вгору. Врешті-решт на слід втікачів вдалося вийти  й здійснити їх затримання.

В обох випадках триває перевірка щодо встановлення всіх обставин правопорушення. Всіх осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси