Біля кордону з Росією прикордонники затримали двох азербайджанців, яких перевозив громадянин України

НАЗАД
29 грудня 2016 12:06

Двох громадян Азербайджану та нашого співвітчизника затримали вчора близько опівночі прикордонники Сумського загону біля кордону з Росією.

Двох громадян Азербайджану та нашого співвітчизника затримали вчора близько опівночі прикордонники Сумського загону біля кордону з Росією.

Інформацію щодо можливого порушення кордону правоохоронці отримали заздалегідь від співробітників оперативного підрозділу.  Тому, з метою затримання порушників до ймовірного місця незаконного перетину кордону, було вислано додатковий прикордонний наряд від відділу прикордонної служби «Краснопілля». Вже невдовзі між російським н. п. Графівка та українським Тур'я охоронці кордону виявили та затримали автомобіль «SAIPA». Водій, громадянин України 1970 року народження, перевозив в ньому двох громадян Азербайджану.

З'ясувалося, що один з іноземців не мав документів на право перетину українського кордону, а інший - перевищив термін перебування в Україні, тому дістатися нашої країни вони вирішили, перетнувши кордон поза пунктами пропуску. У цьому їм погодився допомогти за грошову винагороду громадянин України.

На даний момент правопорушники затримані. Подальшу їх долю вирішить суд. Крім того, стосовно нашого співвітчизника було внесено інформацію до ЄРДР за ст. 332 ККУ "Незаконне переміщення осіб через державний кордон".

 

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси