Більше 5 тонн радіоактивного металобрухту виявили прикордонники Житомирського загону

НАЗАД
25 листопада 2016 12:35

Державна прикордонна служба України продовжує активно реалізовувати комплекс заходів, які направлені на недопущення протиправної діяльності на державному кордоні та в прикордонних районах. Заходи впроваджуються у тісній взаємодії із іншими правоохоронними

Державна прикордонна служба України продовжує активно реалізовувати комплекс заходів, які направлені на недопущення протиправної діяльності на державному кордоні та в прикордонних районах. Заходи впроваджуються у тісній взаємодії із іншими правоохоронними органами, що дозволяє оперативно протидіяти злочинним проявам.

Черговим позитивним результатом спільної роботи стало виявлення місця накопичення радіоактивного металобрухту на Київщині. 

Факт можливого переміщення та зберігання радіоактивного  металобрухту викрили співробітники Житомирського загону. При цьому зберігання металобрухту здійснювалось у  контрольованому прикордонному районі.

Про виявлення ознак кримінальних правопорушень прикордонники відразу поінформували співробітників Іванківського районного відділу Національної поліції в Київській області, з якими було організовано тісну взаємодію.

Як результат, в рамках кримінального провадження учора спільною слідчо-оперативною групою, на виконання ухвали Іванківського районного суду, в приватному домоволодінні мешканця прикордоння було проведено обшук.

У ході обшуку на подвір’ї вищезазначеного господарства було виявлено більше 5 тонн чорного та інших металів, радіоактивний вміст яких перевищував допустимі норми в десять разів. На даний час слідчі дії тривають.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси