Більше 10 незаконних мігрантів, серед яких четверо неповнолітніх, затримали на Закарпатті та Буковині

НАЗАД
20 лютого 2014 10:59

Прикордонники Чопського загону за минулу добу затримали 9 незаконних мігрантів. Шестеро невідомих осіб без документів прикордонники відділу «Ужгород» затримали  після спрацюван

Прикордонники Чопського загону за минулу добу затримали 9 незаконних мігрантів.

Шестеро невідомих осіб без документів прикордонники відділу «Ужгород» затримали  після спрацювання сигналізаційного пристрою на ділянці українсько-словацького кордону. Затримані назвались громадянами Афганістану і повідомили, що серед них є четверо неповнолітніх.

Також до Словаччини в обхід пунктів пропуску прямували двоє чоловіків. Їх посеред ночі затримали прикордонники відділу «Великий Березний». Правопорушники не мали при собі жодних документів і пояснили, що є громадянами Республіки Молдова і направлялись до країн ЄС у пошуках кращих умов життя. Ще одного їхнього співвітчизника затримали на українсько-угорському кордоні прикордонники відділу «Чоп». Чоловік рухався у напрямку Угорщини вздовж залізничної колії. Він також не зміг надати охоронцям кордону жодного документа, який би підтвердив його особу.

Крім того двох юнаків, які йшли з Румунії до України, затримали прикордонники відділу «Герца» Чернівецького загону за допомогою тепловізора. При собі жодних документів вони не мали. Але згодом стало відомо, що вони є громадянами Румунії віком до 20 років. Вони розповіли, що проживають в одному із населених пунктів румунського прикордоння і що нібито заблукали, коли поверталися додому.

 Правопорушників було доставлено до підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та його подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси