Більше 1 мільйона гривень перерахували прикордонникам небайдужі громадяни

НАЗАД
18 березня 2014 14:55

Щодня на адресу захисників державних рубежів України від ветеранів-прикордонників та небайдужих громадян надходять слова підтримки.

Не зважаючи на шалений моральний та фізичний тиск, погрози та шантаж українські прикордонники в Криму всіма засобами продовжують утримувати систему управління кордоном та залишаються вірними Присязі на вірність Українському народові.

Щодня на адресу захисників державних рубежів України від ветеранів-прикордонників та небайдужих громадян надходять слова підтримки та вдячності (їх також можна залишати на офіційній веб-сторінці Держприкордонслужби www.dpsu.gov.ua чи сторінці в соцмережі Facebook https://www.facebook.com/116497678501989).

Окрім цього все більше людей надсилають благодійну фінансову допомогу прикордонникам та членам їх сімей, які залишаються в облозі агресорів. Загалом до цієї підтримки вже долучилось близько 50 фізичних та юридичних осіб. Всього на сьогоднішній день на рахунок вже зараховано 1 мільйон 41 тисяча гривень (отримувач: Адміністрація Державної прикордонної служби України; р/рахунок:  31258302118593; код ЄДРПОУ:  00034039; банк: Головне управління Державної казначейської служби України у м. Києві; код банку (МФО):  820019).

В даний час кошти накопичуються на рахунку та будуть розподілені між військовослужбовцями, які проходять службу в Криму. Рішення про розподілення коштів буде розглянуто на засіданні комісії разом з громадськими організаціями та оприлюднене для обговорення.

Також деякі мережі станцій технічного обслуговування на безкоштовній основі ініціативно запропонували ремонт транспортних засобів охоронців кордону, а прикордонникам на кордоні з Росією звозять ковдри, спальні мішки та інші необхідні речі. З питань технічної та речової допомоги громадяни можуть звертатися за телефоном: (044) 239-84-66.

Державна прикордонна служба України висловлює слова вдячності небайдужим громадянам, які в тяжку хвилину підтримують охоронців кордону та не полишають їх на одинці з агресорами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси