Білорус намагався дати хабара прикордоннику, щоб уникнути відповідальності

НАЗАД
09 вересня 2013 14:10

Намагаючись уникнути відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення затриманий спробував «вирішити питання» та запропонував прикордонникам хабар в розмірі 500 гривень.<

Під час перевірки державного кордону прикордонники відділу «Юнаківка» Сумського загону виявили сліди від коліс автомобіля, що вели в бік держрубежу. Невдовзі правоохоронці зупинили «Мерседес» під керуванням громадянина Білорусії.  У ході огляду автівки правоохоронці встановили, що номер кузова транспортного засобу не відповідає записам в реєстраційних документах,  а також  присутні ознаки їх заміни та підробки.  

Крім того, намагаючись уникнути відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення затриманий   спробував «вирішити питання» та запропонував прикордонникам хабар в розмірі 500 гривень.

За спробу незаконного перетину державного кордону 57-річного чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності, а також поінформовано співробітників МВС про спробу дачі хабара. Вилучену автівку передано в митницю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси