Біля кордону з Росією прикордонники перехопили автомобіль з порохом для нарізної зброї

НАЗАД
12 листопада 2015 14:31

Учора під час моніторингу ділянки держрубежу на напрямку українського н.п. Малушине та російського н.п. Дронівка прикордонники відділу «Нова Сло

Учора під час моніторингу ділянки держрубежу на напрямку українського н.п. Малушине та російського н.п. Дронівка прикордонники відділу «Нова Слобода» Сумського загону виявили сліди транспортного засобу на в’їзд в Україну.

Група реагування помітила неподалік автомобіль «Фольксваген» та здійснила його переслідування, в ході якого водій ігнорував вимогу прикордонного наряду зупинитися та продовжував втечу. Проте довго маневрувати порушнику не вдалося – прикордонники автомобіль перехопили та блокували. За кермом автомобіля знаходився 33-річний громадянин України, житель Сумщини. Під час огляду транспортного засобу виявлено 8 коробок, в яких знаходились пластикові ємності з порохом для нарізної зброї. Всього в автівці виявлено 110 ємкостей з порохом  загальною вагою 167 кілограмів.

Стосовно порушника складено адміністративні протоколи за ч.1 ст. 204-1, ст. 185-10 ч.1 КУпАП. Вилучений товар був переданий співробітникам поліції в Сумській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси