Біля кордону спинили двох українців з одягом та взуттям та виявили фурнітуру до мобільних телефонів

НАЗАД
10 лютого 2014 14:12

Українець намагався переправити в Росію два тюки одягу завантаживши їх на санчата. Всього в пакунках знаходилося 170 одиниць одягу на понад 11 тисяч гривень.

Громадянина України прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали у минулу суботу.

Його наздогнали між українським селом Фотовиж та російським Лемешівка.  Виявилося, що українець намагався переправити в Росію два тюки одягу завантаживши їх на санчата. Всього в пакунках знаходилося 170 одиниць одягу на понад 11 тисяч гривень.

Крім того учора прикордонники цього ж відділу за допомогою переносного тепловізійного пристрою виявили товари народного споживання. 6 коробок з фурнітурою до мобільних телефонів прикордонники знайшли за кілька метрів від держрубежу поблизу населеного пункту Бачівськ. 

А на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон» за допомогою тепловізора помітили порушника, який щойно перетнув кордон із Росії. Чоловіка прикордонний наряд відразу затримав. З’ясувалося,  що порушник, громадянин України, перемістив із Росії коробки із 376 парами жіночого взуття. Товар, який передали до митниці, оцінили у 94 тисячі гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси