Беззаперечна підтримка від надійних партнерів

НАЗАД
05 серпня 2023 16:56

Представники Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні на чолі з Послом Мартіном Єґером відвідали ділянку відповідальності Житомирського прикордонного загону імені Січових Стрільців

У роботі групи також взяв участь полковник Свен Гільґефорт – Аташе з питань оборони Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Голова Державної прикордонної служби генерал-майор Сергій Дейнеко підкреслив, що співпраця між Державною прикордонною службою та Посольством Німеччини в Україні має добру багаторічну історію. Він наголосив, що допомога, яку надає Федеральна поліція та Федеральна агенція з технічної допомоги Німеччини зберігає життя та здоров’я прикордонникам і забезпечує своєчасне виявлення та реагування на безпекові виклики.

Під час візиту представники іноземної делегації ознайомилися з роботою прикордонників на ділянці відповідальності однієї з прикордонних комендатур.

Керівництво Житомирського прикордонного загону поінформувало делегацію про дії охоронців кордону у складі Сил оборони на початку повномасштабного вторгнення росії, про організацію охорони та оборони державного кордону на деокупованих територіях, а також ознайомили з системою оборонних позицій та місцями несення служби прикордонних нарядів. В подальшому представники делегації відвідали зруйнований міст через річку Прип’ять, Чорнобильську АЕС та сам населений пункт Прип’ять.

Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні наголосив на беззаперечній підтримці України та Державної прикордонної служби України у боротьбі за свою незалежність та територіальну цілісність.

Цього дня іноземна делегація також ознайомилася з роботою відділу прикордонної служби «Гостомель». Зокрема присутні переглянули кадри початку агресії країни-терористки у лютому 2022 року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси