Безперебійний зв'язок Ніни

НАЗАД
20 жовтня 2022 13:41

Ворог прагне залишити Україну без зв'язку, але не зможе, бо зв'язок – це люди.

Морська прикордонниця Ніна – «кіборг» у сфері забезпечення зв'язку. Ніна одна з найкращих фахівчинь свого підрозділу.

Сьогодні мотивацією для Ніни, окрім українського характеру, є двоє її дітей. Донька Анна – медик, проходить службу в ЗСУ на передовій. Син Михайло – спортсмен, наразі помічник мамі, він займається плаванням та карате, щоб в майбутньому перемагати і на спортивній арені. А ще, Ніна чекає на повернення свого коханого воїна.

Робота Ніни полягає у забезпеченні надійного, стійкого та безперебійного зв’язку. У цивільному житті вона також працювала у сфері зв’язку, тому професіоналізму прикордонниці не позичати.

«Військовий підрозділ не можна уявити без зв’язку, тому що безперебійна і стійка передача інформації на всіх рівнях, це велика перевага під час бойових дій», – каже Ніна.

«Встановлення обладнання вимагає гарної фізичної форми, а коли воно виходить з ладу, треба мати холодний розум, щоб без паніки швидко зрозуміти, що робити і як полагодити несправність», - ділиться Ніна.

Прикордонниця як і всі нескорені українці працює на Перемогу, аби нарешті обійняти рідних серцю людей, зв’язок з якими завжди стійкий та безперебійний. Є зв'язок – буде Перемога!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси