Безпека служби – питання №1

НАЗАД
26 травня 2021 14:12

У Оршанці розпочалися навчально-методичні збори з начальниками служб державного нагляду за охороною праці регіональних управлінь та начальниками служб охорони праці частин центрального підпорядкування Держприкордонслужби.

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря МОМОТА розпочалися навчально-методичні збори з начальниками служб державного нагляду за охороною праці регіональних управлінь та начальниками служб охорони праці частин центрального підпорядкування Держприкордонслужби.

Зустріч пройде під гаслом «Удосконалення стилю і методів роботи фахівців з охорони праці Державної прикордонної служби України в сучасних умовах».

Метою проведення навчально-методичного збору стала необхідність формування єдиних підходів щодо організації роботи з питань державного нагляду за охороною праці. Упродовж двох днів колеги обмінюватимуться досвідом роботи щодо проведення заходів з охорони праці та організації взаємодії у межах Державної прикордонної служби України, а також з територіальними органами Держпраці України.

Організатори відзначають поширену проблему недостатнього рівня проведення заходів з охорони праці в органах та підрозділах охорони державного кордону щодо збереження життя та здоров’я особового складу.

Зауважимо, що питанням безпеки не варто надавати статус формальних, адже неналежне ставлення до них може зіграти злий жарт з будь-якою людиною, більше того, якщо йдеться про службу на варті Державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси