Батько та син в одному парадному строю

НАЗАД
24 серпня 2021 09:40

На параді військ з нагоди 30-річниці Незалежності України, який відбудеться сьогодні у місті Києві, у складі парадних батальйонів прикордонників в одному строю крокуватимуть батько та син.

Так, у складі командної групи першого батальйону йтиме по Хрещатику полковник Владислав Озимовський, заступник начальника відділу підвищення кваліфікації та допідготовки Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, учасник бойових дій.

В цей самий час, у другому парадному батальйоні, правофланговим третьої шеренги прямуватиме його син сержант Ілля Озимовський, який навчається на третьому курсі Факультету забезпечення оперативно-службової діяльності Національної академії.

Для батька, за понад 20 років військової служби це буде вже третій парад, до того ж полковник Озимовський з 2008 року на всіх урочистих заходах виконував завдання асистента прапороносця академії. Ілля, йде по батьківських стопах у повному сенсі, адже крім вибору професії батька та виконання командирських обов'язків на посаді начальника секції навчальної групи, сержант Озимовський ще й у постійному складі  прапороносного взводу прикордонного вишу. А ще Ілля кандидат у майстри спорту з Карате-До, володар чорного поясу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси