Батькам полеглого воїна-прикордонника Миколи Коротницького вручили посмертний орден «За мужність» ІІІ ступеня

НАЗАД
12 лютого 2024 10:20

Герої – це частина нашого життя, яка назавжди залишиться і в історії, і в кожному серці, адже кожен із полеглих побратимів боровся за вільних людей у вільній країні.

Таким був і залишається в наших серцях Микола Коротницький. Воїн з перших днів повномасштабного вторгнення долучився до тероборони, а вже в серпні 2022 року долучився до лав ОКПП «Київ».

У 2023 році, коли формувався зведений загін від Окремого контрольно-пропускного пункту Держприкордонслужби України, він одним із перших долучився до формування та вирушив у зону бойових дій.

Але 17 липня минулого року в районі населеного пункту Костянтинівка Донецької області, внаслідок російської атаки, Микола отримав поранення несумісне з життям.

Справжній патріот України, вірний друг, відданий побратим та Людина з великої літери – саме таким він залишається в нашій пам’яті.

Старший сержант Микола Коротницький посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду від Президента України вручив батькам Миколи начальник ОКПП «Київ».

Герой також навічно зарахований в списки частини, і, крім того, зараз вирішується питання перейменування на честь прикордонника однієї із вулиць, де він народився та виріс.

Імена Героїв продовжують жити разом із нашою Країною та нашими громадянами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси