Бангладешці не переконали прикордонників, що вони – студенти одного із українських вузів

НАЗАД
19 вересня 2012 16:01

Співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох громадян Бангладеш, які намагалися потрапити до нашої країни за підробленими документами.

Учора в міжнародному аеропорту «Донецьк» співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох громадян Бангладеш, які намагалися потрапити до нашої країни за підробленими документами.     

Іноземці прилетіли рейсом зі Стамбула та пояснили, що вони слідують до міста Луганськ з метою продовження свого навчання в Східноукраїнському національному університеті ім. Володимира Даля. Але під час здійснення паспортного контролю у прикордонників виникли сумніви щодо мети їх візиту. Під час проведення співбесіди з іноземцями стало відомо, що дані громадяни не є студентами вказаного університету, а на територію України прибули вперше.

Крім того, під час експертного вивчення документів правоохоронці встановили, що відмітки про навчання та перебування є підробленими. Відносно затриманих складено адміністративні документи та заборонено в’їзд на територію України терміном на 3 роки.

Ще чотирьох іноземців – двох громадян Ефіопії, Еритреї та громадянку Сомалі затримали вчора прикордонники відділу «Косине» Мукачівського загону. Трьох чоловіків правоохоронці зупинили для перевірки документів  на околиці села Янош Берегівського району Закарпатської області. Документів, що посвідчують особу у них не виявилось. Згодом наряд затримав у цьому ж населеному пункті  й громадянку Сомалі. Усі затримані зізналися, що мали намір потрапити в одну з країн Євросоюзу.

Наразі іноземці  знаходяться в пункті тимчасового тримання. Подальшу їхню долю вирішить суд.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси