Азербайджанець з 21-річною українкою пробиралися через лісові хащі до Польщі

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:23

Учора ввечері прикордонники відділу «Краківець» Мостиського загону затримали двох порушників, які рухались в бік кордону.

Учора ввечері прикордонники відділу «Краківець»  Мостиського загону затримали двох порушників, які рухались в бік кордону.

Про те, що в прикордонній зоні з'явилися невідомі особи, прикордонників повідомили місцеві жителі. У затриманої 21-річної громадянки України, жительки міста Ізмаїл, при собі був тільки внутрішній паспорт, а от громадянин  Азербайджану 34 років мав закордонний паспорт. У результаті подальшого проведення опитування затриманих було встановлено, що чоловік з метою працевлаштування та пошуку кращих умов життя вирішив допомогти українці потрапити  спочатку до Польщі, а потім в країни Західної Європи.        

Даних громадян буде притягнуто до адміністративної  відповідальності за ст. 204-1 Кодексу України   (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Нагадаємо, нещодавно прикордонники відділу «Шегені» Мостиського загону затримали громадянина Німеччини, який намагався вивезти громадянку України під ковдрою у автомобілі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси