Автомобільна техніка, генератори, камери відеоспостереження, безпілотники тощо: прикордонники Волині отримали благодійну допомогу

НАЗАД
29 грудня 2023 14:42

Сьогодні для потреб Волинського прикордонного загону, за сприяння Волинської ОВА, передали майно від благодійників і меценатів.

Спеціальну техніку, мікроавтобуси й позашляховик, генератори, помпи та  мийки високого тиску прикордонникам вручив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Крім того, охоронці кордону отримали безпілотники та біспектральні тепловізійні камери з системою позиціонування. Цю техніку прикордонники використовуватимуть для забезпечення та нарощення системи спостереження й моніторингу за лінією держрубежу в межах області.

Керівництво Волинського прикордонного загону подякувало місцевій владі, благодійним фондам: «Ми з Україною», «Доброта», «HELP HEROES OF UKRAINE», громадським організаціям: «ВПО України», «Волинська гуманітарна ініціатива» спільно з Групою Компаній West Auto Hub, Ківерцівській громаді, колективу Волинської ТПП та лісівникам області за надану допомогу і долучення до забезпечення надійної охорони та оборони державних рубежів. Разом – до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси