Автомобілями троє українців намагалися перемістити до Росії сир, взуття та сало

НАЗАД
08 грудня 2014 13:35

У минулі вихідні прикордонники Сумського загону затримали біля кордону з Росією три автомобілі з товарами народного споживання. 

 

У минулі вихідні прикордонники Сумського загону затримали біля кордону з Росією три автомобілі з товарами народного споживання. 

Автомобілі з вантажем сиру та взуттям затримали прикордонники відділу «Середина-Буда». Автомобілем «УАЗ»  українець віз до Росії 350 кілограмів сиру. Його правоохоронці зупинили між українським населеним пунктом Хлібороб та російським Уліца. А автомобілем «Москвич» , яким  ще один наш співвітчизник  віз 200 пар взуття,  прикордонний наряд зупинив неподалік населеного пункту Красний Прогрес, що у Середино-Будському районі.  

Також учора прикордонний патруль від мобільної прикордонної застави «Суми» за кількасот метрів від держрубежу з Росією затримав «УАЗ». Керував транспортним засобом 43-річний українець. У затриманому біля українського населеного пункту Павлівка  автомобілі правоохоронці виявили 8 мішків сала загальною вагою 230 кілограмів.  

Наразі українцям за спробу незаконного перетинання українсько-російського кордону доведеться відповідати у суді.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси