Автомобілі з вантажем 2,5 тисяч квітів та текстильними виробами затримали на Донеччині

НАЗАД
29 квiтня 2016 09:30

Один із автомобілів прикордонний наряд спинив поблизу контрольного поста «Майорськ». Інформацію про можливе переміщення товарів транспортним засобом через лінію розмежування здобули при

Порушників, які переміщували двома автомобілями товари на майже 100 тисяч гривень, затримали учора в районі проведення АТО прикордонники Краматорського загону.

Один із автомобілів прикордонний наряд спинив поблизу контрольного поста «Майорськ». Інформацію про можливе переміщення товарів транспортним засобом через лінію розмежування здобули прикордонні оперативні підрозділи. В автівці, яку затримали правоохоронці, українець віз на підконтрольну бойовикам територію 2,5 тисячі квітів на загальну суму 70 тисяч гривень. Транспортний засіб передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» в автомобілі, який прямував до непідконтрольної території, прикордонники спільно з митниками виявили вантаж текстильних виробів на близько 27 тисяч гривень. Автомобіль передано зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси