Автомобіль «Тигр» біля пункту пропуску зустрічали озброєні люди

НАЗАД
13 травня 2014 12:23

7 травня до пункту пропуску «Ізварине», що на Луганщині, під’їхало 4 мікроавтобуси з близько 35 чоловіками, озброєними автоматами Калашникова, гранатометами та гранатами.

7 травня до пункту пропуску «Ізварине», що на Луганщині, під’їхало 4 мікроавтобуси з близько 35 чоловіками, озброєними автоматами Калашникова, гранатометами та гранатами.

Ними було висунуто вимогу про зустріч броньованого автомобіля «Тигр» між пунктами пропуску України та Росії з метою начебто недопущення його захоплення представниками «Правого сектору».

Склад зміни прикордонних нарядів було приведено до дій за командою «До бою». Під час розмови з представниками групи  прикордонники  чітко дали зрозуміти, що озброєних осіб в пункт пропуску не допустять, а автомобіль буде пропущено тільки при наявності усіх законних підстав для перетинання ним державного кордону України.

Близько 20-ї години в пункт пропуску з території Росії заїхав автомобіль «Тигр», за кермом якого перебував громадянин України. Під час перевірки документів водію автомобіля було відмовлено в оформленні автомобіля через  відсутність необхідних дозвільних документів на нього.

Після цього водій, розуміючи, що законним шляхом йому не вдасться перетнути державний кордон рушив з місця та на високій швидкості зніс шлагбаум і , пробивши 4 колеса, наїхав на засіб примусової зупинки, однак все ж прорвався з пункту пропуску. Подальші дії прикордонного наряду почали блокувати озброєні чоловіки, які взяли «Тигр» в коло та прикривали його.

Останнім часом прикордонники Луганської області все частіше зіштовхуються з випадками агресивного перешкоджання службової діяльності з боку радикально налаштованих осіб.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси