Автомобіль волинянина, завантажений сигаретами, прикордонники відчиняли разом з міліцією

НАЗАД
25 вересня 2012 16:00

На околиці села Забужжя, що в Любомльському районі Волинської області, прикордонники затримали контрабанду сигарет.

На околиці села Забужжя, що в Любомльському районі Волинської області, прикордонники затримали контрабанду сигарет. Повідомлення про появу невідомого транспортного засобу поблизу кордону правоохоронці відділу „Грабове” Луцького загону отримали від місцевих жителів.

Під час зовнішнього огляду виявленого автомобіля «Нісан» прикордонники побачили завантажені ящики з сигаретами та гумовий човен. Провівши приховане спостереження, прикордонний наряд помітив, як до автомобіля підійшов невідомий. При наближенні правоохоронців, чоловік зачинився в автомобілі та відмовився відчиняти дверцята. Згодом автомобіль відчинили разом з представниками МВС. В ньому було 12 ящиків сигарет марки «ЕВ» без акцизних марок, гумовий човен марки "BARK", два весла та насос. Іномарку разом з товаром правоохоронці вилучили.

Ще одного транспортного засобу – автобуса „Сетра”- позбувся громадянин України через приховані в панелі приладів та вентеляційній трубі 340 пачок сигарет. Прикордонники Чернівецького загону виявили  контрабандний товар у пункті пропуску „Порубне” під час прикордонно-митного контролю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси