Автівки з невідповідністю та ознаками знищення номеру кузову прикордонники виявили у Львівській, Рівненській та Сумській областях

НАЗАД
30 квiтня 2018 11:20

Три автівки, якими громадяни намагались перетнути кордон вчора, співробітники Держприкордонслужби зупинили у Львівській, Рівненській та Сумській областях.

Три автівки, якими громадяни намагались перетнути кордон вчора, співробітники Держприкордонслужби зупинили у Львівській, Рівненській та Сумській областях. Два транспортні засоби мали невідповідність номеру кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах, а один – ознаки знищення номеру кузова.

Однією з автівок в якій знайшли невідповідність номеру кузова, керував громадянин Латвії. Він перетинав кордон з Польщею в пункті пропуску «Рава-Руська» автомобілем «БМВ» реєстрації Великобританії. Іншою через пункт пропуску «Городище», що на Рівненщині прямував наш співвітчизник. Українець автомобілем «Опель» рухався за межі нашої держави. В обох випадках складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

А на кордоні з Росією в пункті пропуску «Бачівськ» в автівці «КІА» прикордонники Сумського загону виявили знищення номера кузова. За кермом транспортного засобу знаходився громадянин Росії, який прямував на в’їзд в Україну. До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси