(ВІДЕО) Арсен Мірзоян візитував з концертом курсантів-прикордонників

НАЗАД
11 грудня 2021 12:53

До Національної академії з чудовим акустичним концертом, в рамках всеукраїнського туру #6992кмДержавногоКордону завітав Арсен Мірзоян.

Чергова лірична зустріч з персоналом прикордонного вишу відбулася завдяки волонтерській діяльності доброго друга охоронців кордону Юрія Тири.

Перед виступом Юрій подякував прикордонникам за службу та зазначив, що саме завдяки зусиллям зелених беретів державний кордон України залишається надійно захищеним.

Також організатор заходу додав, що наступного тижня музиканти завітають і до підрозділів охорони кордону, в яких зараз проходять практичну підготовку курсанти Національної академії.

Прикордонники тепло зустріли гостей та вже з перших акордів підспівували та аплодували артисту. Під гітару Арсен виконав багато авторських  хітів, зокрема «Джеральдіна», «Не Магеллан» та «Ідіоти», а також свої жартівливі композиції. Після виступу співаку не з першого разу вдалося піти зі сцени, адже глядачі щоразу викликали на біс.

Із завершенням концерту заступник ректора Національної академії Павло Лисак подякував Юрію Тирі та Арсену Мірзояну за організацію концерту та незабутній вечір і передав символічні дарунки і квіти від колективу академії.

Тур #6992кмДержавногоКордону розпочався у 2020 році у місті Щастя. З цього часу, у рамках благодійного проєкту, артисти та творчі колективи, які доєднались до заходу, прямують вздовж всього державного кордону України та лінії розмежування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси