АНОНС! Випускні іспити інспекторів-кінологів зі службовими собаками

НАЗАД
13 грудня 2021 10:36

З 13 по 15 грудня у Кінологічному навчальному центрі відбудуться випускні іспити інспекторів-кінологів зі службовими собаками

Випускниками стануть понад 100 кінологів та їх чотирилапих помічників.

У ході складання іспитів чотирилапі охоронці демонструватимуть навики слухняності, шукатимуть зброю, наркотики, цигарки та затримуватимуть правопорушників.

Навчання кінологів тривало від 3 до 6 місяців за напрямами підготовки:

– розшукові собаки прикордонної служби – вони допомагають прикордонниками виявляти та затримувати порушників, як у пунктах пропуску, так і на зеленій ділянці кордону. Такі чотирилапі помічники здатні виявити порушника у транспортних засобах і вантажах, або йти по сліду десятки кілометрів;

– спеціальні собаки прикордонної служби – вони допомагають знаходити небезпечні предмети, які зловмисники намагаються переправити через державний кордон: зброю, вибухівку або наркотики.

По закінченню навчання та успішної здачі іспитів випускники отримають свідоцтва з підготовки кінологів державного зразка та сертифікати.

До уваги журналістів ЗМІ – програмою іспитів передбачена присутність преси під час виконання кінологами та їхніми підопічними практичної частини екзаменів. Стосовно акредитації для участі у іспитах кінологів звертайтеся за номером тлф. +380975104261.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси