АНОНС

НАЗАД
09 вересня 2021 11:08

Держприкордонслужба представить кандидатів на посади керівників прикордонних загонів, які пройшли відкритий конкурс в рамках проєкту «Нове обличчя керівного складу»

10 вересня, у Національному заповіднику «Софія Київська», Державна прикордонна служба України проведе заключну частину відкритого та прозорого відбору кандидатів для призначення на посади начальників органів охорони державного кордону. 

Конкурс проводиться в рамках проєкту «Нове обличчя керівного складу» (НОКС) за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції.

НОКС вже став брендом та значно підвищив якість управлінської ланки Держприкордонслужби.

Процедура призначення змагальна, максимально відкрита і об’єктивна. Вона передбачає проходження тестів – як теоретичних, так і практичних, оцінку лідерських якостей, кваліфікаційну співбесіду.

Захід відбудеться 10 вересня об 11.00.

У ньому, окрім самих конкурсантів, візьмуть участь керівництво ДПСУ, представники КМУ, МВС, Посольства США в Україні, Міжнародної організації з міграції, взаємодіючих силових структур, народні депутати України.

Місце проведення: м. Київ, вул. Володимирська, 24 (службовий вхід). 

Акредитація представників ЗМІ триватиме до 18:00 9 вересня 2021 року.

Просимо надсилати на електронну адресу [email protected]  таку інформацію: ПІБ, дата народження, назва ЗМІ, посада, номер мобільного телефону, копія редакційного (або службового) посвідчення.

Додаткова інформація за тел.: (044) 527-63-37, 063-445-24-70 (Дмитро Сливний).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси