АНОНС

НАЗАД
09 серпня 2021 13:35

Завтра, 10 серпня, о 11:30 у пресцентрі Закарпатської облдержадміністрації відбудеться пресконференція щодо проведення та результатів спільної прикордонної операції «Карпати-2021».

У заході братимуть участь керівництво Західного регіонального управління Держприкордонслужби, Національної поліції у Закарпатській області, стрілецького батальйону Національної гвардії України.

Нагадаємо, з 4 липня у Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях за ініціативи Державної прикордонної служби України триває спільна прикордонна операція «Карпати-2021».

Ця операція має широкий та тривалий комплекс заходів, як на кордоні, так і у тилових районах України. До неї залучені представники різних правоохоронних, силових, фіскальних органів України. Також здійснюється взаємодія з прикордонниками суміжних країн. Зокрема після жорсткого карантину відновилися спільні патрулювання на кордонах з Угорщиною та Словаччиною (залучаються лише вакциновані прикордонники).

Крім того, під час операції організовано постійну взаємодію та обмін інформацією з Європейським агентством «FRONTEX», Інтерполом, Європолом.

Під час операції тісно співпрацюють оперативні, оперативно-розшукові, аналітичні підрозділи. Для реалізації їхньої інформації застосовуються підрозділи оперативного реагування. У визначених областях також використовується пілотована та безпілотна авіація, спеціальна техніка органів, залучених до проведення операції.

Спільна діяльність учасників операції націлена не лише на затримання виконавців на кордоні, а й виявлення усіх фігурантів незаконних схем до організаторів включно, а також виявлення місць накопичення товарів, місць перебування, працевлаштування незаконних мігрантів, потужностей з виготовлення контрафактної продукції тощо.

Запрошуємо представників засобів масової інформації на адресу: м. Ужгород, площа Народна, 4.

Акредитація журналістів проводиться до 09:00 10 серпня за номером телефона: (050) 172-93-51. Контактна особа Олена Трачук, прессекретарка Чопського прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси