Акцент FRONTEX – сухопутна ділянка

НАЗАД
10 березня 2020 15:58

Учасники брифінгу ознайомилися з результатами спільних операцій FRONTEX у 2019 році та з планом спільних операцій на 2020 рік.

10 березня 2020 року у штаб-квартирі агенції з охорони зовнішніх кордонів країн-членів Європейського Союзу FRONTEX (м. Варшава, Республіка Польща) офіцери Державної прикордонної служби України взяли участь у брифінгу в рамках проведення спільних операцій «Ключові точки, сухопутна ділянка у 2020 році». Також на брифінг були запрошені представники Молдови, Грузії, Македонії, Косово, Албанії.

Головна мета брифінгу полягала в ознайомленні учасників зі способами та методами несення служби в координаційних центрах FRONTEX на різних сухопутних ділянках кордону. 

Слід зазначити, що учасники брифінгу від України гідно представили Держприкордонслужбу на міжнародній арені.

Зокрема під час брифінгу офіцери ДПСУ активно обговорювали з іншими учасниками проблемні питання, які досягли світового масштабу, а це питання нелегальної міграції, торгівлі людьми, протидія незаконному переміщенню крадених автомобілів, способи виявлення підроблених документів тощо. Після отримання відповідного інструктажу офіцери ДПСУ у визначені терміни залучатимуться до несення служби в координаційних центрах FRONTEX в пунктах пропуску на різних сухопутних ділянках кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси