Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України підкорює «Слов’янський базар у Вітебську»

НАЗАД
15 липня 2017 09:27

Вперше за всю історію фестивалю запрошення виступити на сцені у Вітебську отримав колектив Академічного ансамблю пісні і танцю Держприкордонслужби України.

Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов’янський базар у Вітебську» гостинно відкрив двері XXVI музичного і мистецького конкурсу, який проводиться у Білорусі з 1992 року.

Вперше за всю історію фестивалю запрошення виступити на сцені у Вітебську отримав колектив Академічного ансамблю пісні і танцю Держприкордонслужби України.

Вечір 14 липня порадував гостей Літнього амфітеатру програмою «Вітає Україна», до якої долучилися Микола Гнатюк,Ірина Білик, Іво Бобул, Наталія Бучинска, Alyosha, Михайло Грицкан, Злата Огнєвіч, Євген Хмара, Ольга Василюк, Marietta Ways, Макс Лоренс, Анюта Славська, Даша Пишна, Дарина Галицька, ВІА «КОБЗА», група «EMOTION» та артисти Академічного ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби України та інші.

Слов’янський Базар 2017 – це свято, яке буде проходити  у центрі  білоруського міста Вітебськ. Вже традиційно у програмі заходів не тільки урочисте відкриття та сольні концерти зірок естради. Гості також можуть подивитися безліч вистав в театрі Якуба Коласа і ляльковому театрі Лялька, а вуличні виступи музикантів і танцюристів з усього світу в рамках фестивалю заповнюють сквери і парки Вітебська. Та безперечно найбільшу увагу публіки приваблює конкурс молодих талантів.

Сподіваємось цього року Україна гідно представить себе на арт-майданчиках Вітебська, адже перші три роки проведення фестивалю переможцями пісенного конкурсу ставали саме українські виконавці.

Варто зазначити, що завершення фесту відбудеться 19 липня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси