Адмінпротокол, штраф та виклик до суду – результат ризикованої подорожі поза КПВВ

НАЗАД
16 травня 2020 14:32

Учора неподалік лінії розмежування, на околиці с. Геївка Луганської області, правоохоронці зупинили авто марки «ВАЗ». У салоні перебував 53-річний житель окупованого Луганська.

В рамках відпрацювання спеціальних заходів із виявлення та припинення незаконного переправлення осіб та переміщення товарів через лінію розмежування поза КПВВ, оперативними співробітниками Луганського прикордонного загону спільно із працівниками «Луганськ-1» ГУ НП неподалік лінії розмежування зупинили чоловіка, який потрапив на контрольовану територію в обхід КПВВ через річку Сіверський Донець.

Так, учора неподалік лінії розмежування, на околиці с. Геївка Луганської області, правоохоронці зупинили авто марки «ВАЗ». У салоні перебував 53-річний житель окупованого Луганська.

Під час проведення перевірочних операцій прикордонники з’ясували, що у листопаді 2019 року чоловік перетнув лінію розмежування та прослідував до постійного місця проживання у м. Луганськ. А вчора він потрапив на контрольовану територію України перетнувши човном річку Сіверський Донець біля населеного пункту Лобачеве та направлявся до м. Київ, де нібито проживає його син.

Під час огляду у дорожній сумці та на тілі чоловіка правоохоронці виявили 800 тисяч гривень.

За порушення порядку виїзду з тимчасово окупованої території прикордонники правопорушника притягнули до адмінвідповідальності, наклавши штраф у розмірі 1700 гривень.

Крім того, за порушення порядку переміщення товарів до контрольованої території України співробітники ДФС на громадянина склали адмінпротокол та вилучили виявлену готівку. Справу скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси