Адміністрацію Держприкордонслужби відвідала багатонаціональна інспекційна група військових спостерігачів

НАЗАД
31 липня 2015 13:07

Сьогодні до Адміністрації Держприкордонслужби  України  завітала делегація багатонаціональної інспекційної групи військових спостерігачі

Сьогодні до Адміністрації Держприкордонслужби  України  завітала делегація багатонаціональної інспекційної групи військових спостерігачів під керівництвом представника Канади. Група перебуває на території України з метою проведення спостережних заходів згідно з положеннями Віденського документа ОБСЄ про заходи зміцнення довіри і безпеки. Багатонаціональна інспекційна група має намір провести моніторинг військово-політичної ситуації у східному та південно-східному регіонах України з подальшим інформуванням держав-учасниць ОБСЄ.                                                                                   

Під час візиту гостей заступник директора Департаменту – начальник інформаційно-аналітичного управління полковник Леонід Баран ознайомив склад делегації – представників Канади, Данії, Словаччини, та Чорногорії із завданнями та функціями Державної прикордонної служби України в умовах сучасної військово-політичної обстановки в Україні. Також він коротко охарактеризував обстановку у зоні проведення АТО та тими проблемами, які доводиться вирішувати прикордонному відомству.

Гості Адміністрації Держприкордонслужби проявили щирий інтерес до існуючої проблематики та побажали прикордонникам сил і наснаги у вирішені всіх питань. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси