За минулу добу прикордонники виявили двох громадян та три транспортні засоби, що розшукувались Інтерполом

НАЗАД
05 березня 2017 12:29

За минулу добу прикордонники виявили двох громадян та три транспортні засоби, що розшукувались Інтерполом

Громадянина Пакистану, який знаходився в міжнародному розшуку зупинили вчора прикордонники аеропорту «Бориспіль». Під час перевірки пасажирів рейсу, що прибув зі Стамбулу на одного з чоловіків спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби одразу ж затримали зазначену особу та проінформували представників Національної поліції. В ході встановлення обставин було з’ясовано, що іноземець розшукується за шахрайство.

Ще одного чоловіка, громадянина України, який розшукувався за розбій прикордонники зупинили в пункті пропуску «Могилів-Подільський». Прямуючи до України відносно громадянина теж спрацювала відповідна база Інтерполу. Прикордонники проінформували представників Націполіції.

Також за минулу добу прикордонники Луцького, Мостиського та Мукачівського загонів виявили в пунктах пропуску три автомобілі іноземної реєстрації, які за даними Інтерполу знаходились в розшуку, як викрадені. Автомобіль «БМВ» та «Шкода» прикордонники зупинили в пунктах пропуску «Доманово» та «Шегині». Ще одну автівку марки «Форд» угорської реєстрації, відносно якої відбулось спрацювання відповідної бази даних  співробітники Держприкордонслужби виявили в пункті пропуску  «Лужанка». Транспортні засоби передали до Нацполіції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси