Впродовж тижня Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал перебував із робочою поїздкою у зоні АТО

НАЗАД
25 вересня 2017 17:21

У ході своєї роботи очільник відомства повідомив про створення регіонального управління на базі окремого військового відділу у Краматорську, що продиктоване часом. Адже ділянка Східного регіонального управління, яка простягається на понад 1300 км занадто

Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал впродовж тижня перебував із робочою поїздкою на сході України та відвідав прикордонні підрозділи, що несуть службу в зоні АТО.

У ході своєї роботи очільник відомства повідомив про створення регіонального управління на базі окремого військового відділу у Краматорську, що продиктоване часом. Адже ділянка Східного регіонального управління, яка простягається на понад 1300 км занадто складна для налагодження ефективних механізмів управління та логістики. А створення Південно-Східного регіонального управління та Лисичанського прикордонного загону дозволить суттєво підвищити ефективність виконання поставлених завдань, як на «мирному» кордоні із країною агресором, так і безпосередньо в зоні проведення АТО.

Крім того, під час відрядження Петро Цигикал перевірив готовність підрозділів до осінньо-зимового періоду. А саме звернув увагу на фактичне забезпечення усім необхідним, починаючи від зимового одягу і закінчуючи заготівлею вугілля та продуктів харчування.

Спілкуючись із представниками органів місцевого самоврядування Голова прикордонного відомства у першу чергу завжди цікавився взаємодією та співпрацею із охоронцями кордону.

«Мені жодного разу не довелося червоніти за висловлені з боку цивільного населення претензії чи проблеми. Виключно слова подяки за службу. Я пишаюся, що мені випала доля служити поряд із патріотами, які чітко та наполегливо виконують свій громадянський та військовий обов’язок. Впевнений, що з такою командою нам під силу будь-які завдання», - підбив підсумки своєї робочої поїздки очільник Держприкордонслужби України Петро Цигикал.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси