Віктор Назаренко: «З початку року в Державній прикордонній службі України засуджено 36 військовослужбовців»

НАЗАД
11 жовтня 2016 13:26

Про це на брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ» повідомив Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко.

Про це на брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ» повідомив Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко.

У ході презентації результатів протидії корупції та антикорупційного короткометражного фільму «Правильний вибір» очільник прикордонного відомства зазначив, що з початку року в Державній прикордонній службі України до дисциплінарної відповідальності притягнуто більше 4000 осіб, а за негативними статтями з військової служби звільнено майже 750 осіб, з яких за службовою невідповідністю – 493, ще 31 з позбавленням військового звання. Крім того, в посадах понижено 42 особи, у 1327 випадках військовослужбовців притягнуто до адміністративної відповідальності, 36 осіб засуджено.

Також наголошувалося про основні акції, які проводилися в напрямку подолання корупції. Серед них відзначалося розповсюдження антикорупційних флаєрів в основних пунктах пропуску через кордон, запуск першого антикорупційного фільму «Хабарник», проведення профілактичних операцій, посилення взаємодії із іншими правоохоронними органами та колегами із країн, що межують з Україною.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси