Викрадений в Німеччині «Ауді» прикордонники виявили в пункті пропуску «Доманово»

НАЗАД
24 серпня 2017 14:26

Протягом доби на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби 4 рази фіксували спрацювання бази даних Інтерполу. Як результат, були виявлені 2 викрадені іномарки та 2 іноземці, які знаходилися в міжнародному розшуку. Одну з іномарок затримали в пу

Вчора протягом доби на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби 4 рази фіксували спрацювання бази даних Інтерполу. Як результат, були виявлені 2 викрадені іномарки та 2 іноземці, які знаходилися в міжнародному розшуку.

Одну з іномарок затримали в пункті пропуску «Доманово», що на кордоні з Білоруссю. «Ауді» 2008 року випуску кордон перетинав громадянин Білорусі. Під час прикордонного контролю співробітники Луцького загону зафіксували спрацювання бали Інтерполу. З’ясувалося, що автівка була викрадена в Німеччині в 2011 році.

А в Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Кучурган» виявили громадянина Молдови. Чоловіка згідно з інформацією Інтерполу розшукували правоохоронні органи Італії за крадіжку і викрадення людей.

Крім того, як вже повідомлялося, ще одну автівку та іноземця-шахрая виявляли вчора прикордонники в пункті пропуску «Ягодин» та аеропорту «Бориспіль». Нагадаємо, що легковик «Volkswagen» 1994 року випуску був викрадений на території Білорусі та знаходився в розшуку більше 20 років, а іноземця розшукували правоохоронні органи Німеччини за шахрайство.

За всіма фактам поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси