(ВІДЕО) Василь Вірастюк побував у прикордонників на передових позиціях у зоні АТО

НАЗАД
21 вересня 2016 11:03

Як повідомлялося, нещодавно відомий спортсмен Василь Вірастюк побував у прикордонників, які охороняють адмінмежу з ТОТУ АР Крим.

Як повідомлялося, нещодавно відомий спортсмен Василь Вірастюк побував у прикордонників, які охороняють адмінмежу з ТОТУ АР Крим.

І от учора головний стронгмен країни приїхав в зону АТО,  аби підтримати прикордонників Донецького загону та військових, які несуть службу на лінії розмежування. Зокрема, Василь Вірастюк побував в прикордонних підрозділах «Сартана» та «Волноваха» і контрольному пункті в'їзду-виїзду «Гнутове». Військовослужбовці Держприкордонслужби радо зустрічали українського ломуса, адже той часто навідує «зелених беретів» на лінії фронту. У самому ж контрольному пункті Вірастюк не тільки поспілкувався з прикордонниками, а й з громадянами, які перетинають лінію зіткнення. Останні обступивши богатиря, робили фото на згадку та жартували.

Надвечір стронгмен відвідав прикордонників на нульовій позиції у «Березовому» та контрольному пункті «Новотроїцьке». Згодом навіть залишився переночувати на одній із баз дислокації на передовій.

Сьогодні Василь Вірастюк проведе весь день з прикордонниками загону Морської охорони, де спробує себе в ролі охоронця кордону та здійснить справжній бойовий вихід у море з воїнами. А вже завтра Василь продемонструє сюрприз, який він приготував для прикордонників у Маріуполі.

«Інколи для щастя потрібні елементарні речі – підтримка та відчуття того, що ти робиш потрібну справу і ти потрібен», - сказав один із прикордонників, який сфотографувався з Василем Вірастюком на згадку. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси