(ВІДЕО) Загальна вага контрабандного бурштину в «Краковці» сягнула більше 100 кілограмів

НАЗАД
01 липня 2017 15:54

В «Краковці», що на кордоні з Польщею, прикордонники Мостиського загону попередили вивезення з України партії «сонячного каміння». Його намагались провезти серед вантажу паливних гранул. Загалом серед вантажу знайдено 6 пакунків з бурштином вагою 106 кіл

Як вже повідомлялося, сьогодні в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники Мостиського загону попередили вивезення з України партії «сонячного каміння». Його намагались провезти серед вантажу паливних гранул.

Під час огляду вантажного автомобіля «Даф» у результаті аналізу та оцінки ризиків прикордонники ініціювали проведення поглибленої перевірки транспортного засобу та вантажу. У ході спільного з представниками фіскальної служби вибіркового огляду пакунків із паливними гранулами правоохоронці в середині деяких з них знайшли приховані пакети із камінням жовто-коричневого кольору, яке схоже на необроблене каміння бурштину.

За кермом автівки перебував 42-річний мешканець Львівщини, який запевняв, що нічого про контрабандний бурштин йому не відомо, а вантаж перевозить до Чехії.

Для проведення повної перевірки автівку з 21 піддоном з гранулами розвантажили. Загалом серед вантажу знайдено 6 пакунків з бурштином вагою 106 кілограмів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси