(ВІДЕО) Володар титулу «Найсильніша людина світу» продовжує відвідувати та допомагати прикордонникам в зоні АТО

НАЗАД
24 вересня 2016 15:25

Ось вже декілька днів відомий український спортсмен Василь Вірастюк відвідує прикордонників в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області. До цього він побував в різних підрозділах на Маріупольському напрямку, а тепер гостює у прикорд

Ось вже декілька днів відомий український спортсмен Василь Вірастюк відвідує прикордонників в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області. До цього він побував в різних підрозділах на Маріупольському напрямку, а тепер гостює у прикордонників Краматорського загону.

Прибувши до прикордонників володар титулу «Найсильніша людина світу» вирішив не лише спостерігати за роботою військових, а вдягнувши форму висловив бажання чимось допомогти «зеленим беретам». Для цього він обрав заступити в прикордонний наряд.  Після відповідного інструктажу Василю поставили наказ і надали місце для служби на місці інспектора на контрольному пункті «Мар’їнка».

«Людина гора» дуже серйозно поставився до служби, ретельно оглядав транспортні засоби і навіть знайшов приховані товари в автівці.

Багато з тих, хто проїжджав через КПВВ впізнали у формі прикордонника відомого силача. Бажаючі охоче фотографувалися з ним або просили автограф.

Окрім служби Василь не забував жартувати з громадянами. На запитання одного з пасажирів автівки чому відомий спортсмен тепер у лавах Держприкордонслужби, Василь відповів, що вирішив служити після значного підняття грошового забезпечення прикордонникам.

Після насиченого дня Василь Вірастюк направився в інші підрозділи Краматорського прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси